Φωτια Σαλαμινα - ANT1.com.cy | ΠΡΑΣΙΝΟ το ντέρμπι κορυφής - ΦΩΤΙΑ στο ... / Σε προληπτική μερική εκκένωση σπιτιών στον οικισμό κακή βίγλα σαλαμίνας για λόγους ασφαλείας, προχωρά η πυροσβεστική υπηρεσία, σε συνεργασία με την ελ.ασ και το δήμο.

Φωτια Σαλαμινα - ANT1.com.cy | ΠΡΑΣΙΝΟ το ντέρμπι κορυφής - ΦΩΤΙΑ στο ... / Σε προληπτική μερική εκκένωση σπιτιών στον οικισμό κακή βίγλα σαλαμίνας για λόγους ασφαλείας, προχωρά η πυροσβεστική υπηρεσία, σε συνεργασία με την ελ.ασ και το δήμο.. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος. Φωτιά ξέσπασε σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της σαλαμίνας. Η πυρκαγιά βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή, ενώ καπνοί έχουν σκεπάσει το κέντρο της πόλης. Από τη φωτιά προς το παρόν δεν κινδυνεύουν κατοικίες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στη σαλαμίνα.

Φωτιά ξέσπασε σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της σαλαμίνας. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης (15/7) στην σαλαμίνα. Νέο πύρινο μέτωπο κλήθηκε να αντιμετωπίσει η πυροσβεστική, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά στη σαλαμίνα. Κοντά σε κατοικίες η πυρκαγιά. Απειλήθηκαν σπίτια στη σαλαμίνα, όπου υπάρχουν διάσ.

ANT1.com.cy | ΠΡΑΣΙΝΟ το ντέρμπι κορυφής - ΦΩΤΙΑ στο ...
ANT1.com.cy | ΠΡΑΣΙΝΟ το ντέρμπι κορυφής - ΦΩΤΙΑ στο ... from www.ant1.com.cy
Φωτιά τώρα στη σαλαμίνα απειλεί σπίτια σύμφωνα με πληροφορίες. Νέο πύρινο μέτωπο κλήθηκε να αντιμετωπίσει η πυροσβεστική, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά στη σαλαμίνα. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στην περιοχή αγίου δημητρίου παλιάμπελα σαλαμίνας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στη σαλαμίνα. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την πυροσβεστική. Η φωτιά στη σαλαμίνα εκδηλώθηκε στην περιοχή κανάκια, και σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει χαμηλή βλάστηση, χωρίς προς το παρόν να κινδυνεύει το πευκόδασος ή. Στη φωτιά της σαλαμίνας αυτή τη στιγμή επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 9 οχήματα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά δεν απειλεί σπίτια αλλά βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα και συγκεκριμένα στην περιοχή άγιος νικόλαος.

Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη σαλαμίνα, στο λόφο του αγίου νικολάου. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στην περιοχή αγίου δημητρίου παλιάμπελα σαλαμίνας. Στο σημείο της πυρκαγιάς έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σε εξέλιξη η φωτιά στο αραχναίο, με τους δυνατούς ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής. Από τη φωτιά προς το παρόν δεν κινδυνεύουν κατοικίες. Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του αγίου δημητρίου στα παλιάμπελα σαλαμίνας. Οδηγίες της πυροσβεστικής σε περίπτωση φωτιάς. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στη σαλαμίνα. Φωτιά ξέσπασε σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της σαλαμίνας. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την πυροσβεστική.

Συναγερμός είχε σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος. Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από την πυροσβεστική. Κοντά σε κατοικίες η πυρκαγιά. Οδηγίες της πυροσβεστικής σε περίπτωση φωτιάς. Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια.

VAR - Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική ...
VAR - Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική ... from www.sport-fm.com.cy
Σε προληπτική μερική εκκένωση σπιτιών στον οικισμό κακή βίγλα σαλαμίνας για λόγους ασφαλείας, προχωρά η πυροσβεστική υπηρεσία, σε συνεργασία με την ελ.ασ και το δήμο. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που. Από τη φωτιά προς το παρόν δεν κινδυνεύουν κατοικίες. Σε εξέλιξη η φωτιά στο αραχναίο, με τους δυνατούς ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής. Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη σαλαμίνα, στο λόφο του αγίου νικολάου. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Φωτιά ξέσπασε σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι της σαλαμίνας. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε ξερά χόρτα στην περιοχή αγίου δημητρίου παλιάμπελα σαλαμίνας.

Μεγάλη φωτιά στη σαλαμίνα κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Συναγερμός είχε σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος. Φωτιά τώρα στη σαλαμίνα απειλεί σπίτια σύμφωνα με πληροφορίες. H φωτιά καίει σε ξηρά χόρτα. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στη σαλαμίνα. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του αγίου δημητρίου στα παλιάμπελα σαλαμίνας. Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό αγίου νικολάου και στη λεωφόρο φανερωμένης εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη σαλαμίνα. Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη σαλαμίνα, στο λόφο του αγίου νικολάου. Απειλήθηκαν σπίτια στη σαλαμίνα, όπου υπάρχουν διάσ. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Η φωτιά στη σαλαμίνα εκδηλώθηκε στην περιοχή κανάκια, και σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει χαμηλή βλάστηση, χωρίς προς το παρόν να κινδυνεύει το πευκόδασος ή. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγο.

Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι κοντά σε κατοικημένη περιοχή στη σαλαμίνα, στο λόφο του αγίου νικολάου. Στο σημείο βρέθηκαν για να σβήσουν τη φωτιά, δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες και δυο αεροσκάφη. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που. Σε προληπτική μερική εκκένωση σπιτιών στον οικισμό κακή βίγλα σαλαμίνας για λόγους ασφαλείας, προχωρά η πυροσβεστική υπηρεσία, σε συνεργασία με την ελ.ασ και το δήμο. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος.

ΦΩΤΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πυροσβέστες απεγκλώβισαν 13χρονο από ...
ΦΩΤΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πυροσβέστες απεγκλώβισαν 13χρονο από ... from piraeuspress.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από λίγο. Η φωτιά στη σαλαμίνα εκδηλώθηκε στην περιοχή κανάκια, και σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει χαμηλή βλάστηση, χωρίς προς το παρόν να κινδυνεύει το πευκόδασος ή. Συναγερμός είχε σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος νικόλαος στη σαλαμίνα. Η πυρκαγιά βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από κατοικημένη περιοχή, ενώ καπνοί έχουν σκεπάσει το κέντρο της πόλης. Οδηγίες της πυροσβεστικής σε περίπτωση φωτιάς. Φωτιά ξέσπασε στη σαλαμίνα το μεσημέρι της πέμπτης 1 ιουλίου. Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό αγίου νικολάου και στη λεωφόρο φανερωμένης εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη σαλαμίνα.

Σε ύφεση βρίσκεται, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική.

Συναγερμός είχε σημάνει στην πυροσβεστική υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της κυριακής στην περιοχή άγιος. Σε εξέλιξη η φωτιά στο αραχναίο, με τους δυνατούς ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής. Η φωτιά στη σαλαμίνα εκδηλώθηκε στην περιοχή κανάκια, και σύμφωνα με την πυροσβεστική καίει χαμηλή βλάστηση, χωρίς προς το παρόν να κινδυνεύει το πευκόδασος ή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική, η φωτιά είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή και. Από τη φωτιά προς το παρόν δεν κινδυνεύουν κατοικίες. Μεγάλη φωτιά στη σαλαμίνα κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Στη φωτιά της σαλαμίνας αυτή τη στιγμή επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 9 οχήματα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά δεν απειλεί σπίτια αλλά βρίσκεται πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Κοντά σε κατοικίες η πυρκαγιά. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για φωτιά που. Στην περιοχή υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια. Στο σημείο βρέθηκαν για να σβήσουν τη φωτιά, δέκα οχήματα της πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες και δυο αεροσκάφη. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που φτάνουν τα 6 μποφόρ. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης (15/7) στην σαλαμίνα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama